Menno de Kok

Vijf goede voornemens voor telefonische acquisitie

Het afgelopen jaar heb je van ons een aantal handvatten gekregen om telefonische acquisitie leuker en effectiever te maken. En? Heb je er al een paar uitgeprobeerd? We weten hoe verleidelijk het is om terug te vallen in oud gedrag. Daarom hebben we vijf van de beste voornemens om jouw telefonische verkoopstrategie te optimaliseren op een rijtje gezet.

Lees verder
Loek Boerboom

De 0-1-2-3 van omgaan met weerstand

Weerstand! Iets niet willen. O zo moeilijk,
maar toch: als je er goed mee om kunt gaan, zijn tevreden klanten je deel. In ‘het monster van de weerstand’ ging ik al in op de diepere oorzaken en principes onder weerstand. Deze blog geeft concrete handvatten die je kunnen helpen om op een positieve manier om te gaan met weerstand. Onder weerstand ligt namelijk vaak een mooie verkoopkans.

Lees verder
Bonne Burger

5 tips om langs de secretaresse te komen

Misschien is het wel de grootste frustratie van telefonische verkoop. Afgewimpeld worden door de secretaresse van degene die je wilt spreken. Een onderdeel van de functie van secretaresse is iedereen bij de directeur weghouden die de tijd van deze drukbezette man of vrouw probeert te verspillen. Zij is goed op de hoogte van wat er speelt en helpt de directeur zo goed mogelijk om zijn of haar taken efficiënt uit te voeren.

Lees verder