Jeanine Gijben

To app or not to app

“U heeft 15 ongelezen berichten” lees ik op het scherm van mijn telefoon. Als ik na een drukke ochtend op mijn telefoon kijk, zie ik steeds minder vaak gemiste oproepen en steeds vaker gemiste berichten. Vooral via WhatsApp.

Waar ik voorheen vooral appte met vriendinnen over uitjes naar de bios, miserabele dates en wie wat zou geven voor een verjaardag krijg ik nu steeds vaker opties met verzoeken zoals “Kunnen we de meeting morgen met een uur verschuiven?”, “Wil jij nog even kijken naar dat Excel bestand dat ik gestuurd heb?” of “Heb jij een idee wanneer we kunnen starten met de nieuwe actie?”.

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds vaker contact heb via WhatsApp met klanten, collega’s en andere zakelijke contacten. Waar communicatie de laatste tijd steeds vaker op afstand gebeurt, voelt die afstand ineens een stuk kleiner als een van jouw klanten in een rijtje staat tussen je moeder, de gastouder en je leuke buurvrouw.

Lees verder

Meld je direct aan voor de Vendere Academy

Naast blogs biedt de Vendere Academy nog veel meer interessante content. Wil je meer weten over de verschillende varianten?

Klik hier

 

 

 

MEEST RECENTE BLOGS