Yamina Azzaoui

Vergroot jouw zakelijke kansen in Frankrijk

Nederlanders zijn gek op Frankrijk. We drinken Franse wijn, eten Franse kaas en staan er in de zomer graag drie weken op een camping. Maar Frankrijk biedt meer, vooral op zakelijk vlak. Business development in Frankrijk, hoe haal je daar het meeste rendement uit?


Lees verder
Menno de Kok

Zakendoen in België. Een wereld van verschil.


Ken je nog een goede mop over een Belg? Waarschijnlijk schud je hem zo uit je mouw. De clou van de mop? Vast en zeker (of zoals een Belg het zou zeggen: zeker en vast) dat hij dom en onhandig is. Weet je eigenlijk wat de Belg van ons volk vindt? Wel zo handig om te weten als je de grens oversteekt om zaken te gaan doen in dit Bourgondische land.

Lees verder
Jan-Willem van Dam

Zo betreed je de Duitse markt (deel 1)

Al eeuwenlang reizen de Nederlanders de hele wereld over om handel te drijven. Handelen zit ons in het bloed. Grensoverschrijdende zakelijke kansen hoeven niet ver weg te zijn. Duitsland ligt op steenworp afstand en heeft een groot verzorgingsgebied. Een ideale handelspartner, al verschillen de cultuur en regelgeving enorm. Wil je succesvol zijn bij onze Oosterburen, dan moet je dezelfde taal te spreken. En daarmee bedoelen we niet alleen letterlijk de Duitse taal.

Lees verder

Meld je direct aan voor de Vendere Academy

Naast blogs biedt de Vendere Academy nog veel meer interessante content. Wil je meer weten over de verschillende varianten?

Klik hier

 

 

 

MEEST RECENTE BLOGS